Anparo d.o.o. je tvrtka osnovana 2004. godine te trenutno na raspolaganju ima 18 stručnjaka raznih profila koji se brinu za potrebe više stotina klijenata. U svom radu stavljamo velik naglasak na kvalitetnu komunikaciju sa poslodavcima.
Vjerujemo da je naš primarni zadatak prije svega tvrtkama dati točne i precizne informacije o obavezama koje proizlaze iz pozitivnih propisa te ih uputiti u načine na koji iste najjednostavnije mogu regulirati te na taj način gradimo odnos koji se zasniva na povjerenju i kvaliteti.


Naša vizija

Naša vizija je postati svojevrsni ambasador zdravih radnih praksi u regiji. Želimo biti tvrtka koja će mijenjati sadašnju paradigmu zaštite na radu te sigurnosti općenito, odnosno, želimo skrenuti pozornost sa zakonske regulative na čovjeka i njegovo zdravlje. Ujedno, želimo biti i tvrtka u kojoj zaposlenici rade da bi mijenjali svoju zajednicu na bolje, odnosno da bi stvarali nove vrijednosti i bili korisni društvu.

Naša misija

Naša je misija doprinijeti široj radnoj zajednici kroz trenutne i nove usluge u području rada, a posebno na području zaštite zdravlja radnika. S obzirom da čovjek boravi trećinu života na radnom mjestu vjerujemo da tu možemo značajno djelovati na zdravlje čovjeka te time ujedno korisno djelovati i na zajednicu. Želimo da radna sredina oplemenjuje čovjeka, a ne da ga uništava. Također vjerujemo u temeljno pravo čovjeka da radi jer kroz rad čovjek postaje koristan, a kroz korisnost pronalazi smisao te u konačnici zadovoljstvo i sreću.

Dakle, naš zadatak je da u suradnji s poslodavcima kontinuirano unaprjeđujemo radne sredine u društvu s ciljem obogaćivanja života i osnaživanja odnosa ljudi oko nas.


Načela poslovanja

1

Jednake mogućnosti i nediskriminacija

2

Smjernice društvene odgovornosti

3

5S
metoda

4

Politika
QMS, ISMS, OHS

 

Tražiš zaposlenje? Želiš li nam se pridružiti?


Prati nas na društvenim mrežama!
 

Prati nas na društvenim mrežama!