Poticanje volontiranja zaposlenika

Svojim potpisom na Povelju o volontiranju zaposlenika, koja se održala na 3. Konferenciji o volontiranju zaposlenika naziva “Na valovima volonterstva”, 7.svibnja 2019. godine u poznatom kongresnom centru Forum u Zagrebu, uvrstili smo tvrtku Anparo na listu tvrtki potpisnica ovog hvalevrijednog i društveno odgovornog dokumenta. Tim činom tvrtka Anparo d.o.o. smjestila se uz poznate Hrvatske kompanije poput INA-e, Janafa, Erste Banke, Kauflanda, DM-a i mnogih drugih koji potiču i razvijaju društveno odgovorno poslovanje s naglaskom na brigu zaposlenika i pojedinca unutar poslovnih organizacija, te društva u kojem organizacija djeluje.

Više o tome pročitajte ovdje.

Prijavite se na newsletter!

Pretplati se na naš newsletter i prati najnovije aktualnosti iz područja zaštite na radu

Naši press releases

IMATE li pitanja?

Specijalist za ovu temu je:

Anparo Povelja O Volontiranju

Poticanje volontiranja zaposlenika


Pošaljite poruku:

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Anparo d.o.o.

Uvodimo zdrave prakse u vaš rad.
Anparo je tvrtka s više od 15 godina iskustva ovlaštena za poslove zaštite na radu, zaštite od požara te za poslove dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije te zaštite okoliša i civilne zaštite. Kontinuirano unaprijeđujemo naše poslovanje s namjerom da našim klijentima ponudimo što kvalitetniju i što potpuniju uslugu zasnovanu na znanju i povjerenju. Želimo da radna sredina oplemenjuje čovjeka, a ne da ga uništava. S obzirom da čovjek boravi trećinu života na radnom mjestu vjerujemo da tu možemo značajno djelovati na zdravlje čovjeka te time ujedno korisno djelovati i na zajednicu.
Naš zadatak je da u suradnji s poslodavcima kontinuirano unaprjeđujemo radne sredine u društvu s ciljem obogaćivanja života i osnaživanja odnosa ljudi oko nas.

Radno vrijeme: Pon- Pet: 08 - 17 h

Telefon: +385 (1) 28 52 117

Sjedište: Horvaćanska cesta 27
Uredi: Selska cesta 215 (karta do nas)

Anparo je nositelj certifikata:

Anparo je član:

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT
Poticanje volontiranja zaposlenika