Moj siguran dom – prvi hrvatski projekt o obiteljskoj sigurnosti

Pretvaranje stambenog prostora u dom zahtijeva puno truda jer dom je mjesto za opuštanje, igru i provođenje vremena sa obitelji. Želite svoj dom učiniti udobnim mjestom za život, ali iznad svega želite ga učiniti sigurnim. Osobito ako imate djecu.

Naravno, u domu se događaju nezgode i sigurno će doći do manjih ogrebotina i modrica, posebice kad djeca rastu i otkrivaju nove stvari. Problem predstavljaju ozbiljne ozljede koje se često mogu u potpunosti spriječiti.

Uobičajene opasnosti u kući mogu dovesti do padova, požara, trovanja, opekotina i drugih ozljeda. Svrha projekta je osvijestiti građane na rizike u domu koji mogu dovesti do ozbiljnih ozljeda, pa čak i smrti djeteta. Dodatno, ukoliko se ipak nađete u takvoj situaciji, želimo vas naučiti kako pomoći svom djetetu do dolaska hitne medicinske pomoći kako bi što više umanjili posljedice ozljede.

Sa projektom se detaljnije upoznajte na www.mojsigurandom.hr.

Prijavite se na newsletter!

Pretplati se na naš newsletter i prati najnovije aktualnosti iz područja zaštite na radu

Naši press releases

IMATE li pitanja?

Specijalist za ovu temu je:

Moj Siguran Dom

Moj siguran dom - prvi hrvatski projekt o obiteljskoj sigurnosti


Pošaljite poruku:

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Anparo d.o.o.

Uvodimo zdrave prakse u vaš rad.
Anparo je tvrtka s više od 15 godina iskustva ovlaštena za poslove zaštite na radu, zaštite od požara te za poslove dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije te zaštite okoliša i civilne zaštite. Kontinuirano unaprijeđujemo naše poslovanje s namjerom da našim klijentima ponudimo što kvalitetniju i što potpuniju uslugu zasnovanu na znanju i povjerenju. Želimo da radna sredina oplemenjuje čovjeka, a ne da ga uništava. S obzirom da čovjek boravi trećinu života na radnom mjestu vjerujemo da tu možemo značajno djelovati na zdravlje čovjeka te time ujedno korisno djelovati i na zajednicu.
Naš zadatak je da u suradnji s poslodavcima kontinuirano unaprjeđujemo radne sredine u društvu s ciljem obogaćivanja života i osnaživanja odnosa ljudi oko nas.

Radno vrijeme: Pon- Pet: 08 - 17 h

Telefon: +385 (1) 28 52 117

Sjedište: Horvaćanska cesta 27
Uredi: Selska cesta 215 (karta do nas)

Anparo je nositelj certifikata:

Anparo je član:

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT
Moj siguran dom – prvi hrvatski projekt o obiteljskoj sigurnosti